Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων έκανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού ο Σπύρος Μπαξεβάνος, για το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο 45χρονος προπονητής παράλληλα τόνισε ότι Κισσαμικός και ΟΦΗ, που έχουν αδερφοποιηθεί από το 1992, θα είναι αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω την καλή εικόνα και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης για το Κύπελλο. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ, που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι της Πέμπτης και να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ. Από εκεί και πέρα χρειάζεται η ομάδα και χρειάζονται αυτά τα παιδιά τη στήριξη του κόσμου, όχι μόνο του Καστελίου και της ευρύτερης περιοχής της Κισσάμου, αλλά όλου του Νομού Χανίων. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι τη Δευτέρα και ο κόσμος  να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει ένα παιχνίδι, που για μένα πρέπει να είναι διαφήμιση όλου του κρητικού ποδοσφαίρου και να διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια. Ο ΟΦΗ είναι φίλο σωματείο του Κισσαμικού, αλλά μέσα στο γήπεδο θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Θέλουμε τη στήριξη από τον κόσμο σε αυτά τα παιδιά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κι ένα καλό ξεκίνημα στην αρχή του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook