Ως προς το καλύτερο έχει αναμορφωθεί επί ημερών Θωμά Γράφα η Βέροια, που δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να της κάνει πολλές φάσεις και διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην προπονητής του ΑΟ Χανιά για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το αντιμετωπίσαμε με τακτική προσέγγιση και θεωρώ ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πετύχαμε, με το σκεπτικό ότι ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αν ανατρέξουμε στα προηγούμενα παιχνίδια θα δούμε ότι έκανε πάρα πολλές τελικές φάσεις. Σε μας θεωρώ ότι δεν έκανε καμία. Καμία οργανωμένη (τελική προσπάθεια). Έκανε δύο τελικές, αλλά καμία οργανωμένη επίθεση. Αυτό δείχνει ότι τακτικά ήμασταν άριστοι. Ήταν ένα ματς στο οποίο είχαμε τα προβλήματά μας και ειδικότερα της κούρασης γιατί θεωρώ ότι μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα δώσαμε τρία επίπονα ματς και τα παιδιά μπόρεσαν να το ξεπεράσουν πάρα πολύ καλά. Προσπαθήσαμε να πάρουμε το ματς και θεωρώ ότι υπήρξαν οι προϋποθέσεις να το πάρουμε. Είχαμε καλή κυκλοφορία, καλή κατοχή και αυτές οι λίγες φάσεις που υπήρχαν στο παιχνίδι νομίζω ότι τις είχε η Βέροια και θα μπορούσε να πάρει το ματς. όσο όμως το ματς έφτανε προς το τέλος, όταν προσπαθείς να το πάρεις και δεν το παίρνεις μετά από λίγο σκέφτεσαι να μην το χάσεις. Κι έτσι εμείς πήγαμε σε αυτή τη λογική και νομίζω ότι παρά τα προβλήματα και παρότι θέλαμε να κερδίσουμε πήραμε αυτό το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για το ότι δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο: «Θέλω να σας πω ότι έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας. Να ξέρετε, να ‘στε σίγουροι γι’ αυτό, ότι έχουμε εντοπίσει τα προβλήματά μας και ξέρουμε τι θα κάνουμε τον Δεκέμβριο έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και το οποίο θα είναι αυτό που θα την αντιπροσωπεύει».

Για τις απουσίες της Βέροιας: «Είμαι από τους προπονητές που συνήθως δεν ασχολούμαι με το τι μου λείπει, αλλά κοιτάζω το τι έχω. Και οι τρεις απουσίες οφείλονται σε τραυματισμό, άρα δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας. Ευελπιστούμε ότι όταν ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς μας θα είναι κοντά μας και θεωρώ ότι θα μπορούμε να είμαστε διαφορετικοί, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα, να είμαστε μια ομάδα ανεξαρτήτως προσώπων. Τα παιδιά που μπήκαν και δεν είχαν ξαναμπεί νομίζω ότι έδειξαν ότι είναι παρόντες, ότι είναι εδώ. Ξαναλέω, τα προβλήματα της ομάδας μας έχουν εντοπιστεί και έχουμε στοχοποιήσει τι θέλουμε και εκεί θα ενισχυθούμε».

Για το αν υπάρχουν διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση ότι θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές: «Υπάρχει περίπτωση να λέει ο προπονητής κάτι αν δεν έχει πάρει το “ok” της διοίκησης ή του προέδρου; Δεν μπορεί να το πει αυτό… Είπα πριν ότι και τα τρία αυτά παιδιά μου δήλωσαν τραυματισμό. Είναι τραυματίες. Δεν θέλω όμως να μένουμε κάπου συγκεκριμένα, πραγματικά. Είμαι από τους προπονητές που αυτό που βλέπω, αυτό κάνω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook