Στο γεγονός ότι ο ΑΟ Χανιά ξεπέρασε τη βαριά ήττα στη Σπάρτη και φάνηκε ψυχολογικά δυνατός στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Αντώνης Δρακόπουλος.

Από την πλευρά του Λεωνίδας Βόκολος για τον Παναιγιάλειο τόνισε ότι κάθε αρχή και… δύσκολη.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο Αίγιο:

Λεωνίδας Βόκολος (Παναιγιάλειος): «Καλή χρονιά σε όλους. Ήταν η πρεμιέρα και κάθε ξεκίνημα δεν είναι εύκολο. Είμαστε μια νέα ομάδα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος προερχόταν από μία βαριά ήττα και θα ήταν πιο συγκεντρωμένος. Καταφέραμε και βρήκαμε χώρους, είχαμε αρκετές τελικές, αλλά δυστυχώς δεν ευτυχήσαμε να σημειώσουμε ένα γκολ και να ανοίξει το παιχνίδι.

Ευχαριστώ τα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Έχω πει ότι το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και ο δρόμος ανηφορικός. Από το πρωί της Δευτέρας κοιτάμε το ματς με την Καλλιθέα. Να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο ματς. Είναι λυπηρά αυτά που έγιναν στο τέλος και δεν θέλω να συμμετέχω. Είναι στενόχωρα να γίνονται αυτά σε ποδοσφαιρικά ματς. Εύχομαι στην ομάδα μας να πάρουμε αυτό που αξίζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Αντώνης Δρακόπουλος (ΑΟ Χανιά): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι ότι ξεπεράσαμε σύντομα τη βαριά ήττα από τη Σπάρτη. Ψυχολογικά εμφανιστήκαμε δυνατοί και το δείξαμε αυτό με την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Το ματς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να ήταν καλύτερο. Μοιραία θα πήγαινε στο πάθος και τις μεγάλες μπάλες. Σε δύο – τρεις περιπτώσεις σε στημένες φάσεις δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Βάλαμε την μπάλα κάτω και όσο περνούσε ο χρόνος το ψυχολογικό βάρος πήγε στον αντίπαλο. Εφόσον δεν καταφέραμε να απειλήσουμε με αξιώσεις τον αντίπαλο ως το 65′ πήγαμε για την ισοπαλία. Ένας πόντος πολύτιμος σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή και νεανική ομάδα».

Δημήτρης Σανδραβέλης (Παναιγιάλειος): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Σήμερα τα είχαμε όλα. Πάθος, δύναμη, ένταση, μόνο η τύχη μάς έλειπε. Σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο παρόλο που αυτός δεν είναι τόσο καλός. Προσπαθήσαμε και δεν ήρθε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν του δώσαμε τη χαρά με μία νίκη».

Ανδρέας Σταματής (ΑΟ Χανιά): «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ήταν ένα δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες. Προερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα και η ψυχολογία μας είχε πέσει αρκετά. Καταφέραμε με τη βοήθεια του προπονητή μας να έρθουμε έτοιμοι για ό,τι καλύτερο. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε να παίξουμε, αλλά πιστεύω ότι ήμασταν πειθαρχημένοι και καταφέραμε να πάρουμε έναν σημαντικό πόντο για το ξεκίνημά μας. Από αύριο σκεφτόμαστε το επόμενο ματς και πώς θα νικήσουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook