Με μία ανάρτηση στο Facebook καυτηριάζει ο Τοπικός Σύμβουλος Χανίων κ. Μουδάκης Νίκος το μείζον πλέον πρόβλημα που υπάρχει στο τμήμα της εθνικής οδού ανάμεσα στην Σούδα και το Βαμβακόπουλο, όπου κλείνει κάθε φορά που υπάρχει ισχυρή νεροποντή.

Αυστηρός και καυστικός και δεν έχει και άδικο, αφού μέσα στον χαμό της ημέρας, λάβαμε πριν λίγο δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Κρήτης για ένα.. Βιωματικό Σεμινάριο..  

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκος Μουντάκης αναφέρει:

3η χρονιά που κλείνει ξανά η Εθνική οδός από Βαμβακόπουλο προς Μουρνιές, αυτή τη φορά όμως ήρθε νωρίτερα! Πέρυσι κ προπέρσι ξανά τα ίδια όμως κοντά στα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έκλεισαν ξανά!! Αστυνομία είχαν κλείσει στο κόμβο Βαμβακόπουλου για να μη κινηθούν τα αυτοκίνητα, όπως δείτε έμεινε ένα αμάξι που ήρθε η οδική βοήθεια!! Δείτε τα καμώματά σας, Βουλγαράκη και Αρναουντάκη δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα κ με λίγη βροχή αποκόβεται το νησί για να κάνουν το δρομολόγιο τους!! Ούτε αγγίξατε λίγο παρά μόνο ρίξατε πίσσα εκεί πέρα για το φρεάτιο ούτε λόγος!! Και το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ήταν εκεί της Περιφέρειας να κάνει τί;; Να ανοίξουν πάλι τρύπα στο στηθαίο τείχος όπως άνοιξαν πέρυσι… Ακόμα και οι παράδρομοι της εθνικής πλημμύρισαν γιατί δεν καθαρίσατε τα φρεάτια!! Εσείς μόνο λόγια και κορδέλες είστε να κόβετε αντί να λύσετε τα προβλήματα για μια σωστή λειτουργία της εθνικής οδού. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! Ααα ναι ξέχασα θα μου πείτε ότι με απόφαση της ΣτΕ αρμοδιότητα είναι της ΟΑΚ και όχι της Περιφέρειας … 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Μουδάκης Νίκος 
Τοπικός Σύμβουλος Μουρνιών

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook