Μια γεύση από την καθημερινότητα με υπερυψηλές ταχύτητες internet δίνει η COSMOTE προσφέροντας στους συνδρομητές COSMOTE Home Double Play  3 μήνες αναβάθμιση σε VDSL έως 50Mbps χωρίς επιπλέον χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο 13888, στο κοντινότερο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.cosmote.gr/vdsl.

Μέσω του δικτύου VDSL COSMOTE, οι συνδρομητές σταθερής έχουν πρόσβαση σε υπερ-υψηλές ταχύτητες internet για ταχύτατο downloading και uploading, απολαυστική εμπειρία πλοήγησης, video streaming, online gaming και καλύτερη εμπειρία multitasking καθώς περισσότερες από ποτέ συσκευές αλλά και άτομα μπορούν να είναι ταυτόχρονα on line. 

Η νέα διαφημιστική καμπάνια για το VDSL είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία και αποδεικνύει ότι το COSMOTE VDSL κάνει κάθε στιγμή της ζωής μας καλύτερη. Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων φίλων που τους ενώνει η μουσική και τους χωρίζει η απόσταση. Τέσσερις συμμαθητές και μέλη μιας μουσικής μπάντας, είναι πλέον φοιτητές σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Αυτό όμως δεν θα σταθεί εμπόδιο στα μουσικά τους σχέδια, αφού χάρη στο COSMOTE VDSL μπορούν να μοιράζονται τη μουσική τους, να κάνουν πρόβες και να διοργανώνουν συναυλίες διαδικτυακά, από την άνεση του σπιτιού τους, αποδεικνύοντας πως η ζωή υποστηρίζεται καλύτερα από το δίκτυο σταθερής COSMOTE.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook