Τα αποτελέσματα των εκλογών στην του ΠΑΜΕ Ηρακλείου στο πινακάκι που ακολουθεί

“Παραμένει η γενική εκτίμηση μας πως είναι, όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική η ανάγκη για την ανασύνταξη του κινήματος σε συνθήκες καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Για αλλαγή των συσχετισμών και την ισχυροποίηση των συνεπών ταξικών δυνάμεων. Η ανασύνταξη του κινήματος δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Απαραίτητο βήμα σ’ αυτή την κατεύθυνση είναι η απαλλαγή από τον παλιό αλλά και τον –υπό διαμόρφωση- νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο να δώσει δύναμη στη δύναμή του. Σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά στη ζωή και στη δράση του σωματείου. Απαιτείται να περάσει η μάχη σε κάθε Σχολείο.

Ο Σύλλογος διδασκόντων να γίνει προπύργιο του αγώνα.

Η καλύτερη απάντηση στη γενικευμένη επίθεση που δεχόμαστε, είναι η συμμαχία με το γονεϊκό κίνημα, τους μαθητές, τα εργατικά συνδικάτα, τις οργανώσεις των μικρομεσαίων ΕΒΕ. Είναι η αγωνιστική συμπόρευση με όλο το λαό στην πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κυβερνήσεων τους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για αλλαγή πορείας και στόχων σε ταξική κατεύθυνση. Παλεύουμε για ανασύνταξη του εργατικού, εκπαιδευτικού κινήματος και ισχυροποίηση των ταξικών δυνάμεων. Χρειαζόμαστε Σωματεία και Συλλόγους, οργανωτές της πάλης των εργαζομένων στους δύσκολους καιρούς που έρχονται!

Συνεχίζουμε! Οι πιο μεγάλοι αγώνες είναι μπροστά μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Απαντάμε: 24 Νοέμβρη Γενική Απεργία!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook