Η ΠΑΣΕΒΕ συμπαρατάσσεται στη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων στα νοσοκομεία, που αφορούν και όλους τους αυτοαπασχολούμενους και τις οικογένειες τους.

Μετά τα μεγάλα λόγια για ελεύθερη πρόσβαση στα νοσοκομεία, τόσο ελεύθερη που τα ραντεβού κλείνονται μετά από πολύμηνη αναμονή, για τα εκατομμύρια που θα δίνονταν τάχα στα νοσοκομεία από τις τηλεοπτικές άδειες και τις χιλιάδες προσλήψεις, για “δίκαιη” ανάπτυξη και σωτηρία, ήρθε και η “ανώμαλη” προσγείωση.

Ο διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής του ΟΑΕΕ πρότεινε στους αυτοαπασχολούμενους που δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους, να πάρουν τις οικογένειές τους και να πάνε στη Βουλγαρία!

Τα έχουμε ξανακούσει. Υπουργός της προηγούμενης συγκυβέρνησης δήλωνε: Όσοι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πληρώσουν να κλείσουν! Η ξετσιπωσιά, όταν υπηρετείς τα μονοπώλια, δεν έχει χρώμα.

Ίδια είναι! Είτε μπλε είτε πράσινη είτε ροζ. Σήμερα οι “δημοκράτες σοσιαλιστές”, όπως και χτες οι “φιλελεύθεροι”, μας απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς και κλείσιμο για να μας ξεζουμίσουν παίρνοντάς μας και το τελευταίο ευρώ.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ακολουθουμένης πολιτικής της ανταγωνιστικότητας, της ανταποδοτικότητας και του ευρωμόνοδρομου που τσακίζει τα εισοδήματα των αυτοαπασχολούμενων, όλου του λαού, που οδηγεί την Κοινωνική Ασφάλιση στην υποβάθμιση και τη διάλυση.

Οι αυτοαπασχολούμενοι,οι μικρομεσαίοι αγρότες,  οι συνταξιούχοι έναν δρόμο έχουμε. Το δρόμο του αγώνα! μαζί με τους εργαζόμενους. Το δρόμο της συνολικής αμφισβήτησης της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Το δρόμο της πάλης για την κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων που ψηφίστηκαν πρόσφατα, αλλά και των προηγούμενων. Το δρόμο της διεκδίκησης και ικανοποίησης των σύγχρονων πραγματικών αναγκών μας.

Απαιτούμε μόνιμη και σταθερή αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την υγεία, από τον κρατικό προϋπολογισμό. Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία. Κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στην υγεία.

Καλούμε στην κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ την Παρασκευή 4/11, 11 πμ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook