Ο αγιασμός για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε τελέστηκε για πρώτη ομάδα και Κ19 του Κισσαμικού και πριν την τέλεσή του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης μίλησε στους παίκτες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας ανέφερε ότι είναι το φετινό ρόστερ το καλύτερο που είχε ο Κισσαμικός επί των ημερών του και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο ζήλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Κισσαμικού για τον αγιασμό:

Ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης μετά την απογευματινή προπόνηση για την ομάδα μας, αλλά και για την Κ19 του Συλλόγου μας. Τον αγιασμό τέλεσε ο παπά-Εμμανουήλ Μπαριωτάκης.

Κατά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός Αντώνης Ροκάκης, αφού ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία, επισήμανε ότι στα 7 χρόνια που έχει αναλάβει την ομάδα ο φετινός Κισσαμικός διαθέτει το καλύτερο σύνολο που είχε ποτέ.

Παράλληλα δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της χρονιάς και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, τονίζοντας ότι η διοίκηση θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστούν.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέφερε στους παίκτες ότι πρέπει να λειτουργούν όλοι μαζί σαν οικογένεια εντός και εκτός γηπέδου και εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πάει πολύ καλά και θα μπορέσει να έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα.