Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού μίλησαν για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (06/11, 15:00) με τη Λαμία οι Σπύρος Μπαξεβάνος και Δημήτρης Τσερκέζος.

Η τοποθέτηση του 45χρονου προπονητή για το ματς της 2ης αγωνιστικής: «Πάμε να δώσουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με αυτό της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ, αφού αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις τη νέα σεζόν. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια καλή εικόνα που είχαμε στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και θα πάμε με στόχο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Όσον αφορά τον δημιουργό του γκολ της ισοφάρισης με τον ΟΦΗ δήλωσε τα εξής: «Ξεκινήσαμε με καλή απόδοση και καλό αποτέλεσμα τη χρονιά, σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα πάμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμία στην έδρα της, μία καλή ομάδα με κόσμο και με υψηλούς στόχους. Εμάς μας ενδιαφέρει να πάμε την Κυριακή να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook