Ξέσπασε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Ανδρέας, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων όταν άκουσε καθηγητή της γαλακτοκομικής σχολής να καταθέτει ότι είχαν γίνει συμβούλια στη σχολή για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές.

«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;» είπε ο Ανδρέας Γιακουμάκης ακούγοντας τον καθηγητή να προσθέτει ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από τους δράστες, με κάποιους να τιμωρούνται με επίπληξη και άλλους με τριήμερη αποβολή.

«Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα» συνέχισε ο κ. Γιακουμάκης απευθυνόμενος προς τον μάρτυρα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Στη δίκη εξετάστηκε τη Δευτέρα και φύλακας της σχολής, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγγέλη τον είχαν κλείσει σε μια ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο όπως πρόσθεσε δεν είχε δει τίποτα από αυτά ο ίδιος.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook