Ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, προέβη σήμερα, Τρίτη 8/11/2016, στην ακόλουθη δήλωση: 

Τέχνη της παραπλάνησης και ψεύδη καταλογίζει ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στον Μ. Σκουλάκη με αφορμή την κριτική που άσκησε η δημοτική παράταξη "Χανιά Μαζί για τον Δήμο μας"

Ακολουθεί η απάντηση του δημάρχου:

“Ο κ. Σκουλάκης ως παλιός πολιτικός κατέχει την τέχνη της παραπλάνησης και τα απαραίτητα επικοινωνιακά τεχνάσματα, παρουσιάζοντας φανταστικές μελέτες για να αντιπαρέλθει του περιορισμένου έργου του και της έλλειψης σχεδιασμού και οράματος κατά τη διάρκεια της θητείας του. 

Ως δημοτική αρχή δε ζητάμε καμία πίστωση χρόνου. Αντίθετα έχουμε παράξει πολύ περισσότερο έργο μέχρι σήμερα, συγκριτικά με το έργο του κ. Σκουλάκη, και έχουμε βάλει σε σοβαρή προοπτική ανάπτυξης τον Δήμο Χανίων, με άξονες που ξεπερνούν κατά πολύ τη θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής και αποτελούν παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.  

Τέλος, επαναλαμβάνω τη δήλωση ότι μένω παγερά αδιάφορος για το πολιτικό κόστος, που ο κ. Σκουλάκης και η κατηγορία των πολιτικών στους οποίους ανήκει, είναι το μόνο που υπολογίζουν, γι' αυτό και παρέδωσαν τη χώρα σε  αυτή την κατάσταση. Αν συναισθάνονταν τις ευθύνες τους θα έπρεπε τουλάχιστον να σιωπούν και όχι να καταφεύγουν σε ψεύδη”.