Ένα … Χριστουγεννιάτικο Κάστρο θα στηθεί φέτος στην Πλατεία Ελευθερίας και θα επιδιώξει να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Ηρακλείου με την οργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΗ) υπόσχεται όμορφες γιορτινές στιγμές ξενοιασιάς στο κέντρο της πόλης.  Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα σκορπίσει νότες χαράς στους επισκέπτες…

Πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια, καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια, πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις, εργαστήρια στολιδιών και ένα  υπέροχο παγοδρόμιο θα  γεμίσουν το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο  χρώματα και αρώματα γιορτής!

Έτσι στο πλαίσιο των εργασιών για το στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου Κάστρου ο Δήμος Ηρακλείου προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή της χαράς.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, σύλλογοι, ομάδες, φυσικά πρόσωπα, εμπορικές επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες που θέλουν να αποτελέσουν έναν από τους πολλούς κρίκους αυτής της γιορτινής αλυσίδας, να καλέσουν για την συμμετοχή τους στα τηλέφωνα:

Δέσποινα Μαραγκάκη, Τηλ:6947409383
Μάρα Παναγιωτάκη, Τηλ: 6974453575
Mαρία Τζιράκη-Παττακού, Τηλ: 6972890987
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook