Στο 3ο Λύκειο, το οποίο τελεί υπό κατάληψη (στην Λ. Δημοκρατίας) είναι η δεύτερη νύχτα που επαγγελματικά ηχεία στο διαπασών μεταδίδουν τα επαναστατικά μηνύματα του δικαίου αγώνα της Πάολα , του  Μαζωνάκη και λοιπών συναφών επαναστατικών καλλιτεχνών …

Πριν λίγο εντυπωσιάστηκα που κι αυτή η γενιά γαλουχείται με τους απόλυτα εκπαιδευτικούς στίχους του «όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με…» και αγανακτισμένη πλέον, μιας που για δεύτερη νύχτα η κόρη μου με ίωση δεν μπορεί να κοιμηθεί με τα ντεσιμπέλ της μουσικής να τρυπώνουν στο δωμάτιο της, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία.

Συνομίλησα ίσως με τον πιο ευγενικό και καλά καταρτισμένο υπάλληλο της χώρας ο οποίος μου είπε το αυτονόητο … Το σχολείο είναι άσυλο … Και στο άσυλο η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κάνει καν σύσταση εάν δεν το επιτρέψει ο διευθυντής.

Ο διευθυντής φυσικά και αγνοεί τι γίνεται στη αυλή του σχολείου του που με το πρόσχημα της κατάληψης τα σκυλάδικα και οι μπάφοι χθες και σήμερα πρωταγωνιστούν.

Γραφική δεν θέλω να γίνω… Ήμουν η πρώτη που χθες φιλοξένησα το θέμα τηλεοπτικά και με αρκετό χρόνο για τα αιτήματα των μαθητών και το δικαίωμα τους στην κατάληψη.

Αλλά αυτό κύριοι δεν είναι κατάληψη… Ένα μπουρδέλο είναι όπως η ζωή που σας παρέδωσαν και δεν έχετε καν την κρίση και την ικανότητα να διαχειριστείτε το κεκτημένο που άλλοι κέρδισαν με αίμα.

Λυπάμαι για εσάς… Γιατί η συνέχεια αυτού του τόπου παίρνει στροφές και λικνίζεται στα σκύλοτραγουδα των Βαλκανίων στις αλυσοδεμένες με λουκέτα σχολικές αυλές …

Αύριο θυμίστε μου να σας στείλω και καμιά σακούλα γαρούφαλλα…. Όχι αυτά του Πολυτεχνείου !!!

Αυτά της πίστας τα καλά !!!

By the way αν  ακούστε στις ειδήσεις για μαθητές που μάζεψε το ΕΚΑΒ πνιγμένα από το μεθύσι μην αγχωθείτε. Τα παιδιά κάνουν κατάληψη …

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook