Λόγω της εξέλιξης του έργου της επέκτασης του κτιρίου του Αεροσταθμού, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο χώρο του Αεροδρομίου Χανίων.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου ανακοίνωσε τα εξής:

«Ο δρόμος μπροστά στο κτίριο του Αεροσταθμού έχει γίνει διπλής κυκλοφορίας, έχει απαγορευτεί η στάθμευση οχημάτων και επιτρέπεται μόνο η στιγμιαία αποβίβαση επιβατών και αποσκευών. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν πιστά τις σημάνσεις, τις υποδείξεις των τροχονόμων και να σέβονται ιδιαιτέρως τις διαβάσεις πεζών και τις θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ. 

Υπενθυμίζουμε ότι το όριο ταχύτητας στις οδούς του Αερολιμένα είναι 30km/h και παρακαλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στο χώρο του Αεροδρομίου.

Συνιστούμε στους επιβάτες να βρίσκονται στον Αεροσταθμό τουλάχιστον μιάμιση ώρα (1h30’) ενωρίτερα από την ώρα αναχώρησής τους και να προσέρχονται το ταχύτερο δυνατόν στα σημεία ελέγχου χειραποσκευών και επιβατών (X-ray), ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές πτήσεις. 

Οι αεροπορικές εταιρείες δημοσιεύουν στους όρους των εισιτηρίων και στις κάρτες επιβίβασης τις ώρες που κλείνουν τα ελεγκτήρια (check-in) και οι πύλες αναχώρησης (gates).

Επειδή η επιβίβαση γίνεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας (security), ο οποίος μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο, όσοι  προσέρχονται  αργοπορημένοι είναι πιθανόν να  καθυστερήσουν στα σημεία ελέγχου ασφαλείας (X-ray), να χάσουν την πτήση τους και να ακυρωθούν τα εισιτήριά τους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook