Ένας ανήλικος Ηρακλειώτης εντοπίστηκε χθες να οδηγάει την μηχανή ενός 41χρονου ο οποίος από το παρελθόν είχε δηλώσει στην αστυνομία ότι η μηχανή του είχε κλαπεί ενώ πολύ πιθανόν το άτομο που την έκλεψε να ήταν ο ανήλικος ο οποίος και συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Η μητέρα του παιδιού επίσης συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του παιδιού της ενώ η μοτοσυκλέτα επέστρεψε στον κάτοχο της. 

Συνελήφθη, χθες (10.11.2016) το μεσημέρι στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας. Επιπλέον συνελήφθη 40χρονη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, χθες (10.11.2016) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε ο ανήλικος να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού την οποία, όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο και συνελήφθη. 

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου