Μια φωτογραφία αναπτέρωσε για λίγο τις ελπίδες για την ανεύρεση της μικρής Μανλτίν που εξαφανίστηκε πριν από τέσσερα χρόνια.

Πρόκειται για τη φωτογραφία ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Λεχ  της Ινδίας, που βρίσκεται βόρεια της Ινδίας, κοντά στα Ιμαλάια.

Το κορίτσι εντόπισε μια Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία μαζί με άλλους ταξιδιώτες φωτογράφισαν το κορίτσι και το ανέφεραν στην Αστυνομία της Βρετανίας.

Ωστόσο, στην υπόθεση έχει εμφανιστεί ένα ζευγάρι, μια Γαλλίδα και ένας Βέλγος, που ισχυρίζονται ότι είναι οι γονείς του κοριτσιού που εντοπίστηκε στην Ινδία.

  \"\"Οι γονείς της Μαντλίν εξέτασαν τη φωτογραφία, όμως αποφάσισαν πως δεν είναι η κόρη τους.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λεχ τόνισε ότι θα διεξαχθεί εξέταση DNA προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για τη Μαντλίν ή όχι.

Η μικρή είχε εξαφανιστεί τον Μάιο του 2007 κατά τη διάρκεια των διακοπών με τους γονείς της στην Πορτογαλία σε ηλικία 4 ετών.

Παρά το γεγονός πως η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, τελικά η μικρή δεν βρέθηκε ποτέ και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο περίπου ένα χρόνο αργότερα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook