Πριν από σχεδόν ένα μήνα είχε δηλωθεί η εξαφάνιση δύο ανδρών από τα Χανιά.Απο τότε δεν έχουν δώσει κανένα ίχνος ζωής ενώ ούτε οι συγγενείς έχουν νεότερα από την αναζήτηση τους.

Ο Κυριάκος Μετζιδάκης και ο Σταύρος Σαρτζετάκης εξαφανίστηκαν με διαφορά λίγων ωρών, ο πρώτος από την πόλη των Χανίων και ο δευτερος απο τον Βαφέ Αποκορώνου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών δεν έχουν σταματήσει, ενώ οι σχετικές αναγγελίες των εξαφανίσεων παραμένουν ενεργές στο Silver Alert, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Μετζιδάκης είναι 61 ετών και εξαφανίστηκε απο το σπίτι του με το αυτοκίνητο του, ένα γαλάζιο TOYOTA AURIS, με αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ-7875.

Σύμφωνα με το silver alert είναι πολύ ψηλός, 1,98 μέτρα και ζυγίζει περίπου 100 κιλά. Η εξαφάνισή του έχει θορυβήσει την οικογένειά του καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια.

O δεύτερος Χανιώτης που αγνοείται, ο Στάυρος Σαρτζζετάκης είναι 67 ετών. Για την δική του περίπτωση εικάζεται ότι ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τη Σούδα προς τον Πειραιά. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη της παρουσίας του σε κάποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας. Ο Σταύρος Σαρτζετάκης που αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα υγείας, υπενθυμίζεται ότι έχει χαρακτηριστικό βάδισμα καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση. Είναι ένας αδύνατος άνδρας, ύψους 1,85 μ. και την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι και μπεζ μπουφάν, ενώ είχε και ένα σακίδιο πλάτης.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει η αντιληφθεί κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές