Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου στο Γεράνι ,ο Πολιτιστικός Σύλλογος» Καμάρι» , η Τοπική Κοινότητα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Ποσειδών» προκειμένου να τιμήσουν ένα δικό τους άνθρωπο , τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κ. Ευάγγελο Αποστολάκη .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, του νέου δημοτικού μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης, φίλος και συμμαθητής του Αρχηγού, ο οποίος αναφέρθηκε στην ζωή και την προσφορά του  ενώ ο μεγάλος Βασίλης Σκουλάς τραγούδησε για χατίρι του Αρχηγού , γεγονός που τον συγκίνησε .

Τιμητικές πλακέτες του απένειμαν όλοι οι διοργανωτές και εκείνος φανερά συγκινημένος, τους έδωσε πλακέτα με το σήμα του ΓΕΕΘΑ. Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης κ, Ευγένιος του απένειμε ασημένια πλακέτα με το λάβαρο του Αρκαδίου και είπε ότι την εκδήλωση αυτή την κατατάσσει στις εκδηλώσεις της Αρκαδικής Εθελοθυσίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook