Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο ΑΟΚ Χανιά επιβλήθηκε με 73-48 της Ακαδημίας Ρεθύμνου, στο κλειστό του Κλαδισού, για την 4η αγωνιστική της ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ροδά επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα του αγώνα και γρήγορα δημιούργησε διψήφια διαφορά πόντων, την οποία αύξησε στη συνέχεια.

Ο προπονητής του ΑΟΚ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Στο περιθώριο του αγώνα οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού συγκέντρωσαν τρόφιμα για το

κοινωνικό παντοπωλείο του “Κυττάρου Χαλέπας”.

Τα δεκάλεπτα: 15-3, 35-17 (Ημίχρ.), 58-31, 73-48 (Τελ.)

ΑΟΚ Χανιά (Δημήτρης Ροδάς): Αρβανιτάκης, Ερηνάκης 2, Βρεττός 2, Αλμπάνης, Σαράντης 19 (3), Βουρβαχάκης 2, Πούρος 10, Μουντάκης 3 (1), Σκαμνάκης 11 (1), Παπαδάκης 12, Δεληδήμος, Γκιούλης 12.

Ακαδημία Ρεθύμνου (Γιώργος Παπαδογιαννάκης): Καραπέτσας 1, Πρίμπας, Σκανδάλης 16, Πελιβανίδης 5, Πάτσο, Σταματάκης, Λαγουδάκης 12 (3), Τζαγκαρούλης 8 (1), Μπελεφάντης 2, Παριανός, Γιάννης 4, Φρονιμάκης.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΔΑ

«Δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον παίκτη μας Βουρβαχάκη που έχασε χτες τον πατέρα του. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, όπου πάμε για την νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook