Το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PES) σε συνεργασία με την περιφερειακή οργάνωση Κρήτης  (PES Activists Crete) διοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη 16.11.2016 ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα “Act4Youth – Ένα σχέδιο για τα παιδιά και τη νεολαία την εργασία και τον πολιτισμό”  

Ομιλητές θα είναι οι: 

Βασίλης Κεγκέρογλου, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης, φαρμακοποιός και πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Θοδωρής Δουλουμπέκης, Πολιτικός Μηχανικός και συντονιστής ΕΣΚ Ελλάδας, Παναγιώτης Σημανδηράκης, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Super FM Γιώργος Μαυράκης και Γεωργία Τσαμπουράκη, o οικονομολόγος και τομεάρχης Ανάπτυξης PES CRete Γιώργος Σισαμάκης, οι Βαγγελιώ Κουνδουράκη και Μανώλης Πωλιουδάκης, φοιτητές και τομεάρχες Νέας Γενιάς και Πανεπιστημίου, ο Κίμωνας Κυπριωτάκης, Ιατρός 
ενώ αναμένονται και παρεμβάσεις από τον κ. Αποστόλη Κλινάκη, Νικόλα Μωραιτάκη, Χάρις Γιρβαλάκη και άλλους συμμετέχοντες.

Η συζήτηση που έχει σκοπό να παρουσιάσει το ανατρεπτικό πολιτικό πρόγραμμα του PES για τους νέους θα πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2) με ώρα έναρξης 18.30.

Η ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση εντάσσεται σε ένα πλαίσιο πανευρωπαϊκών δράσεων με τίτλο Act For Youth που θα πραγματοποιηθούν τη συγκεκριμένη μέρα. Νέοι από 80 πόλεις όλης της Ευρώπης ενώνουν τις φωνές τους και απαντούν στη βαθιά κρίση των κοινωνικοοικονομικών ανισοτήτων και της δημοκρατίας. Ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σημαντική αύξηση των πόρων που κατανέμονται για την εργασία, την εκπαίδευση, την κινητικότητα και την πρόσβαση στον πολιτισμό των νέων αλλά και την αύξηση της φροντίδας για τα παιδιά, προτείνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. 

Η δράση πραγματοποιείται με την οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook