Η αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος είναι μια καθαρά λογιστική αλλαγή και δεν επηρεάζει σε τίποτα την ποιότητα του ρεύματος που έχει ο καταναλωτής. 

Αυτό είναι κάτι που πολλοί καταναλωτές αγνοούν ακόμη και σήμερα σε όλη την Ελληνική επικράτεια, πόσο μάλλον στην Κρήτη, όπου το νησί διασυνδέθηκε μόλις πριν από 4 περίπου μήνες.

Στη Κρήτη οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πάροχο (εκτός ΔΕΗ) από τον Ιούλιο του 2016.

Από τότε, και μέχρι σήμερα, πολλά πράγματα άλλαξαν για τους καταναλωτές. Αυτό που σίγουρα έπαψε να υπάρχει είναι το μονοπώλιο. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάζει απολύτως τίποτα για τους χρήστες. 

Όλες οι εταιρίες προσφέρουν ακριβώς το ίδιο ρεύμα, με την ίδια ποιότητα, απλά με πολύ πιο οικονομικό λογαριασμό, σε σχέση με αυτό που πληρώνει ο καταναλωτής σήμερα.

Η  nrg (συμφερόντων της οικογένειας Χανδρή)  προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα με εξαιρετικά οικονομικές  χρεώσεις αλλά και με επιπλέον εκπτώσεις, εάν πληρώνεται εμπρόθεσμα ο λογαριασμός.

Συναντήσαμε τον Γενικό Διευθυντή της nrg κ.Τάσο Λωσταράκο στα γραφεία Διοίκησης της εταιρείας, στον οποίο θέσαμε ενδιαφέροντα ερωτήματα που θα είχε ο καθένας από μας ως καταναλωτής.

Τι είναι ο εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος και γιατί ισχύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η δυνατότητα επιλογής προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας;

Στην Ελλάδα, η αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας απελευθερώθηκε για το σύνολο των επαγγελματικών και οικιακών καταναλωτών το 2007 για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα διασυνδεδεμένα νησιά. Από τον Ιούνιο του  2016, δόθηκε πλέον η δυνατότητα και σε όλους τους καταναλωτές στην Κρήτη να επιλέγουν ελεύθερα τον προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος που επιθυμούν.

Πρακτικά, τι σημαίνει η αλλαγή παρόχου;

Η αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος είναι μια καθαρά λογιστική αλλαγή και δεν επηρεάζει σε τίποτα την ποιότητα του ρεύματος που έχει ο καταναλωτής. Στη nrg προσφέρουμε ηλεκτρικό ρεύμα με εξαιρετικά οικονομικές  χρεώσεις αλλά και με επιπλέον εκπτώσεις, εάν πληρώνεται εμπρόθεσμα ο λογαριασμός. Και όλα αυτά χωρίς να αλλάξει απολύτως τίποτα! Προσφέρουμε ακριβώς το ίδιο ρεύμα, με την ίδια ποιότητα, απλά με πολύ πιο οικονομικό λογαριασμό, σε σχέση με αυτό που πληρώνει ο καταναλωτής σήμερα.

Πόσο απλό είναι για τον καταναλωτή να αλλάξει πάροχο και να έρθει στην nrg;

Η διαδικασία αλλαγής και η έναρξη συνεργασίας με την nrg είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται μόλις σε  3 βήματα:
Αρχικά ο καταναλωτής μας καλεί στο 801 22 22 555, έχοντας μπροστά του τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ρεύματος.
Στη συνέχεια εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας τον βοηθάει να συμπληρώσει τηλεφωνικά την αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στη συνέχεια μας στέλνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω e-mail ή fax .
Τέλος καθορίζουμε ημέρα συνάντησης για την υπογραφή της αίτησης και σε 5 εργάσιμες ημέρες, ο πελάτης ενημερώνεται από εμάς με sms στο κινητό του για την εκπροσώπηση της παροχής του. Όπως διαπιστώνετε πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή και γρήγορη διαδικασία.

Ποια είναι η nrg, και τι φιλοδοξεί να προσφέρει στους Κρητικούς;

Η nrg είναι μέλος του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή και βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος. Στόχος μας είναι και στην Κρήτη να αποτελέσουμε τη βασική εναλλακτική επιλογή για τους καταναλωτές προσφέροντας τους προγράμματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση των εξόδων της κρητικής οικογένειας και επιχείρησης.
Επιπρόσθετα, βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες μας ώστε να είναι πάντα απόλυτα ικανοποιημένοι με την εμπειρία που τους προσφέρουμε, κάθε φορά έρχονται σε επαφή μαζί μας. Έτσι φροντίζουμε για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους με απόλυτο σεβασμό στον περιορισμένο χρόνο που διαθέτουν, φυσικά πάντα μέσα από μια φιλική και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Τι ισχύει αναφορικά με τον τιμολόγιο και την παροχή ρεύματος για τα νοικοκυριά της Κρήτης;

Από τον περασμένο Ιούνιο πλέον,  οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Κρήτης έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις χαμηλότερες χρεώσεις της nrg στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Συγκεκριμένα τα οικιακά προγράμματα της nrg παρέχουν έκπτωση έως και 13% σε σχέση με τον κύριο πάροχο.

Επιπλέον, στην nrg βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον κάθε πελάτη και επιβραβεύουμε τη σταθερή και συνεπή σχέση του μαζί μας. Μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus Time, κάθε καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει ειδικά προνόμια.

Επιβραβεύουμε με επιπλέον έκπτωση έως και 15% στη χρέωση ενέργειας τους πελάτες που είναι συνεπείς στην εξόφληση των λογαριασμών τους και τη δυνατότητα επιστροφής έως και 30% του ποσού της αρχικής εγγύησης που έχουν καταβάλλει.

Σχετικά με τις επιχειρήσεις ποια είναι τα οφέλη που μπορούν να έχουν επιλέγοντας την nrg για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος;

Στην nrg πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποτελούμε ουσιαστικό συνεργάτη για την ελληνική επιχείρηση και όχι απλά τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος. Μέσα από τη συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις δημιουργούμε πραγματική σχέση εμπιστοσύνης. Από την πρώτη επαφή με την κάθε επιχείρηση φροντίζουμε να μελετήσουμε λεπτομερώς το ενεργειακό της προφίλ, έτσι ώστε να προτείνουμε ένα πρόγραμμα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που να απαντά ειδικά στις ανάγκες της, προκειμένου να πετύχουμε σημαντική μείωση του λειτουργικού της κόστους, με εκπτώσεις που πολλές φορές μπορεί να ξεπεράσουν ακόμα και το 25% και φυσικά επιπλέον  έκπτωση έως 15% με την εμπρόθεσμη πληρωμή, μέσω του προγράμματος Bonus Time που ανέφερα νωρίτερα.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένες αναλύσεις που πραγματοποιούμε με βάση το ενεργειακό προφίλ της κάθε επιχείρησης μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε προγράμματα που διαθέτουν πολύ μεγάλη ευελιξία. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές λύσεις και να υποστηρίζουμε την καθημερινότητα του κάθε πελάτη μας με την πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Για εμάς, κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρούμε σημαντική την ενεργειακή προσαρμογή μέσα από εξειδικευμένες μελέτες, πάνω στο προφίλ κατανάλωσης. Έτσι μπορούμε πραγματικά να είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση και επιχειρηματία,  Χαμηλής και Μέσης Τάσης, προσφέροντας αξιόπιστες και αληθινά συμφέρουσες λύσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook