Κάλεσμα στη συγκέντρωση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου που οργανώνεται αύριο Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 6:00 μ.μ. στην Πλατεία Λιονταριών απευθύνει η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ.

Στη σχετική ανανκοίνωση αναφέρεται:

“Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καταγγέλει στους εργαζόμενους την προκλητική απαγόρευση των χθεσινών διαδηλώσεων στην Αθήνα που έγιναν με αφορμή την επίσκεψη του μακελάρη Ομπάμα. Όσο και αν ήθελε η κυβέρνηση να επιβάλει σιγή νεκροταφείου δε τα κατάφερε.

Παράλληλα καλεί τα σωματεία, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου που οργανώνεται την Πέμπτη 17/11 6:00 μ.μ. στην Πλατεία Λιονταριών από εργατικά σωματεία, μαζικούς φορείς των αυτοαπασχολουμένων, των αγροτών, φοιτητών, ομάδες γυναικών και την Επιτροπή Ειρήνης.

Για να συνδεθεί ο αγώνας του Πολυτεχνείου με το σήμερα πρέπει:

§  Να καταδικαστεί αποφασιστικά η επίσκεψη – πρόκληση του Ομπάμα στην Ελλάδα, παραμονές της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου, και να κηρύξουμε ανεπιθύμητο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που η πολιτική τους μακελεύει τους λαούς.

§  Να δυναμώσει η παρέμβαση του λαού μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, επεμβάσεις και πολέμους.

§  Να καταγγελθεί για άλλη μια φορά ο εγκληματικός ρόλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

§  Να ενισχυθεί η πάλη ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που συνεχίζει την πολιτική όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Να βροντοφωνάξουμε:

Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ 17/11 6 μ.μ.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook