Ο Γιώργος Παράσχος φαίνεται να… δικαιώνεται που έλεγε πριν λίγες ημέρες στους παίκτες του να δείχνουν καθημερινά τον ίδιο ζήλο σαν να προετοιμάζονται για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι πολύ πιθανή και σε αυτή την περίπτωση ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί το Σάββατο (19/11, 19:30) τον Ολυμπιακό στα Περιβόλια.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο δεν συμμετείχε ο Βάντερσον, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Βραζιλιάνος μπακ συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να ξεχρεώσει στο ματς με τους πρωταθλητές.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Με τις μηχανές στο φουλ συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί επίσημα να μην έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής, άπαντες όμως στον Πλατανιά, εργάζονται προκειμένου να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που ανάψει το πράσινο φως για σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που είχε επισημάνει και στους παίκτες στην αρχή της εβδομάδας ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος.

Ετσι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό σε συνθήκες αγώνα, με τον κ.Παράσχο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Μοναδικός που προφυλάχθηκε σήμερα ήταν ο Βάντερσον λόγω ενοχλήσεων στη μέση (ακολούθησε ατομικό), ο οποίος όμως έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν είναι στη διάθεση του κ.Παράσχου για το επόμενο παιχνίδι.