Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 28χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο άτυχος Αντώνης

«Η ζωή είναι μια ηχώ ό,τι δίνεις παίρνεις, ό,τι χαρίζεις επιστρέφει ό,τι σπέρνεις θερίζεις». Το παραπάνω γνωμικό είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο 32χρονος Αντώνης από την Κρήτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο οδηγό κοντά στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας.

Κανείς δεν γνωρίζει τι είχε «σπείρει» ο άτυχος ομογενής για να «θερίσει» το θάνατο που του στέρησε τη ζωή μόλις στα 32 του χρόνια.

Ο Κρητικός από το χωριό Σίβας, που έμενε τα τελευταία χρόνια στο Μόναχο με την Γερμανίδα σύζυγό του και την εξάχρονη κόρη τους, δολοφονήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο πατέρας του θύματος Μανώλης μιλώντας στο protothema.gr, αποκαλύπτει στοιχεία από το βίαιο θάνατο του γιου του. «Έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πώς δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο, θέλω και εγώ να μάθω».

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 28χρονο στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ένα όπλο που εξετάζεται βαλλιστικά για να διαπιστωθεί εάν είναι εκείνο με το οποίο πυροβολήθηκε ο άτυχος Αντώνης.

Συνελήφθη η σύζυγος  του άτυχου Κρητικού καθώς έπεφτε σε αντιφάσεις

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, σοβαρή εξέλιξη  των τελευταίων ωρών στην υπόθεση θεωρείται το γεγονός ότι συνελήφθη και η Γερμανίδα σύζυγος του 32χρονου αφού στις καταθέσεις της έπεφτε σε αντιφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Apopsilive.gr! Πηγές αναφέρουν ότι το παιδί δεν το επιμελλούνται οι Γερμανικές Αρχές, αλλά βρίσκεται υπο την φροντίδα μιας θείας της συζύγου.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι ανατριχιαστικές καθώς ο δράστης για να εξαφανίσει το πτώμα και να καλύψει τα ίχνη, προσπάθησε να το σπρώξει στο φαράγγι που βρισκόταν στην περιοχή, ωστόσο η πυκνή βλάστηση και τα χιόνια τον εμπόδισαν.

Φίλοι και συγγενείς του άτυχου 32χρονο, καθώς και η τοπική κοινωνία του Σίβα, μαθαίνουν τις συγκλονισμένοι τις εξελίξεις της στυγερής δολοφονίας του νεαρού.  Άμεση ήταν η αντίδραση των Πολιτιστικών Συλλόγων Πετροκεφαλίου, Ματάλων – Πιτσιδίων και Αγίων Δέκα που συγκέντρωσαν χρήματα για να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια του 32χρονου προκειμένου να μεταφερθούν στην Γερμανία.

Σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει για την Γερμανία και ο αδερφός του 32χρονου μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας για να παραλάβουν την σωρό του.