“Ο χρονος μετράει αντίστροφα για όλους.” Με τη μάνα του Παντελή Παντελίδη να λέει στο blogs.gossip-tv.gr : «Το παιδί μου το έφαγαν και τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου θα τα δώσω όλα στην Δικαιοσύνη» και τις εμπλεκόμενες πλευρές είτε να αναλώνονται σε διαδικτυακές επαναστάσεις  χωρίς καμία ουσία, είτε να απολαμβάνουν βραδιές σε πολύ γνωστά νυχτερινά στέκια.

Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης. Αυτό είναι δουλειά των Αρχών να το κάνουν.  Θα μοιραστώ μαζί σας μόνο αυτό.

Εαν διαπιστωθεί, ότι ο υπαίτιος του δυστυχήματος είναι ο νεκρός τότε η υπόθεση πάει στο αρχείο και παύει η ποινική δίωξη. Τελειωνει δηλαδή το ποινικό σκέλος του γεγονότος.

Ωστόσο το αστικό κομμάτι δηλαδή οι αγωγές και οι διεκδικούμενες αποζημιώσεις συνεχίζονται κανονικά κατα όσων έχουν αποδεχτεί την περιουσία του νεκρού και λογίζονται ώς κληρονόμοι του. Τόσο απο τις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά και την ασφαλιστική η οποία προηγουμένως θα έχει αποζημιώσει όσες έχουν ζημιωθεί απο το ατύχημα. Δηλαδή την Αρναούτη και την Κυριάκου.

Σε ανάλογες περιτώσεις με την όλοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης-του φακέλου δηλαδή της ιστορίας που ακόμη δεν έχει κλείσει- η υπόθεση φτάνει στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος αφου αξιολογήσει τα στοιχεία προτείνει ή να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο ή στο αρχείο, όταν ο υπέυθυνος είναι ο νεκρός.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και αφορούν σε ασάφειες και νέες καταθέσεις αλλά και πολλά σκοτεινά σημεία… νομικοί κύκλοι μιλώντας στο blog μου υποστήριξαν ότι η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο.

Κι εκεί η μάνα αναμένεται να προσκομίσει όλα τα στοιχεία… και τότε….όλα θα ξεκινήσουν απο την αρχή. Και ο φόβος της άλλης πλευράς είναι μεγάλος καθώς αν έχουν ειπωθεί ψέματα-όπως η μάνα του νεκρού ισχυρίζεται- είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook