Άλλη μια μεγάλη τοπική επιχείρηση, εμπιστεύθηκε πρόσφατα την Eyewide, για την κατασκευή του νέου της website.

Η Κρητών Άρτος, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής Κρητικών Αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα, επέλεξε την Eyewide για τον σχεδιασμό του νέου websiteτης επιχείρησης. Το νέο http://kritonartos.gr/ σχεδιάστηκε βασισμένο στις νέες τεχνολογίες που επικρατούν στο internet με responsivedesign φιλικό προς τους χρήστες, συμβατό με όλες τις συσκευές (desktop, κινητά, tablets).

Ο χρήστης μπορεί να βρει πληροφορίες για τα προϊόντα, τις εγκαταστάσεις και το εργατικό δυναμικό της Κρητών Άρτος, καθώς και εξαιρετικές συνταγές με προϊόντα της επιχείρησης από τον σπουδαίο chef Ηλία Μαμαλάκη.

Όλοι οι συνεργάτες της EyeWide DigitalMarketing Agency εργάστηκαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα και την εύκολη πλοήγηση του χρήστη όπου κι αν βρίσκεται, όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιεί.

Eyewide Digital Marketing Agency

Η Eyewide Digital Marketing Agency, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης – δραστηριοποιείται στην φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων.

Το διαδίκτυο είναι πλέον από τα σημαντικότερα εργαλεία για την επιτυχία και την επέκταση της επιχείρησής σας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις και οι στόχοι σας. Η Eyewide Digital Marketing Agency, σε συνδυασμό με την άριστη πείρα των υπευθύνων και των συνεργατών της, σας παρέχει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα και σας οδηγεί στην δημιουργία επιτυχημένων λύσεων. Σκοπός, είναι η σωστή εκμετάλλευση του διαδικτύου και των ευκαιριών που αυτό παρέχει, μέσα από μια ποιοτική σελίδα, η οποία θα τονώσει το σύγχρονο προφίλ του πελάτη και θα οδηγήσει σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων – πωλήσεων.

Ορισμένες από τις υπηρεσίες που προσφέρε ιη Eyewide Digital Marketing Agency:
– Hotel Internet Marketing
– Δημιουργίακαιανάπτυξηδικτυακώντόπωνσε CMS
– Search Engine Optimization Marketing (SEO)
– Pay Per Click Marketing (Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google)
– Social Media Marketing
– Online Reputation Management (tripadvisor, holidaycheck)
– Email Marketing
– eSales & Revenue Management

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook