Ο Αντώνης Κανάκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς! Την είδηση επιβεβαιώνει το περιβάλλον του παρουσιαστή τονίζοντας πως ο ίδιος επιθυμεί διακριτικότητα. 

Ο frontman των Ράδιο Αρβύλα επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για αυτή την ευτυχισμένη φάση της ζωής του και γι’ αυτό τίποτε δεν είχε γίνει γνωστό αν και η σύντροφός του, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια που είναι ζευγάρι με τη μέλλουσα μητέρα του παιδιού του δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία τους. 

Στο παρελθόν βέβαια έχουν σχολιαστεί πολλές σχέσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Αντώνη Κανάκη, καθώς αρκετές φορές είχε δίπλα του εντυπωσιακές κυρίες από το χώρο της showbiz. Εκείνος από τη δική του μεριά δεν έχει σχολιάσει ποτέ κάτι πάνω στην προσωπική του ζωή και οι συνεντεύξεις του είναι ελάχιστες.

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» αποκάλυψε πως πρόκειται για μια καλλονή, είναι καστανόξανθη γύρω στα 27-28 ετών από τη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη showbiz και έχει ιδιαίτερο όνομα.

Tlife και gossiptv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook