Με προπονήσεις συνεχίζει ο Κισσαμικός, που δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στην ομάδα (όπως και στις άλλες της κατηγορίας) περιμένουν τις εξελίξεις στη Football League και τις αποφάσεις που θα παρθούν για το ποια αγωνιστική θα διεξαχθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η επανέναρξη να γίνει με την 6η αγωνιστική, κάτι που σημαίνει ότι ο Κισσαμικός θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα (26/11, 15:00).

Όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής, ο Κίκε… ανέβασε στροφές, ενώ Λαζαρίδης και Σταθάκης αναμένεται να ενταχθούν σε κανονικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα (21/11).

Η ενημέρωση του Κισσαμικού για την προπόνηση της Παρασκευής:

Ακόμα μία ημέρα σκληρής δουλειάς στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου… κύλησε για την ομάδα μας, που περιμένει τα νεότερα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος Football League 2016-2017.

Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω σε παιχνίδια κατοχής, σε τακτική και τελειώματα φάσεων. Ο Κίκε ανέβασε… στροφές σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε κανονικούς ρυθμούς οι Σταθάκης και Λαζαρίδης.

Το Σάββατο (19/11) θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια θα υπάρξει ρεπό για τους ποδοσφαιριστές μέχρι τη Δευτέρα (21/11). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook