Δυναμική η παρουσία των κρητικών ξενοδόχων στο 100% Hotel Show. Θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με εταιρείες του κλάδου, που ασχολούνται από το design και τον εξοπλισμό μέχρι το digital marketing.

Τα ξενοδοχεία της Κρήτης καταλαμβάνουν την πρώτη θέση σε συμμετοχές στο 100% Hotel Show που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή στο MEC Παιανίας. Η μεγάλη γκάμα καταλυμάτων βρίσκει λύσεις σε όλα τα επίπεδα, αφού το 100% Hotel Show καλύπτει τις ανάγκες τόσο των boutique ξενοδοχείων όσο και των μεγαλύτερων resorts.

Με εκθέτες που θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης ξενοδοχείου, από design μέχρι και εξοπλισμό, αλλά και με τη συμμετοχή ορισμένων από τις πιο σύγχρονες εταιρείες του digital marketing, η έκθεση φαίνεται να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον ξενοδόχων του νησιού. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στις εγγραφές παρατηρείται η πρόθεση επίσκεψης από υψηλόβαθμα στελέχη και ιδιοκτήτες, που ανεβάζουν το επίπεδο για πιθανές συνεργασίες.

Τα δωρεάν Ξενοδοχειακά Workshops τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης ημέρας, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τοπικούς ξενοδόχους, αφού εκτός από την αύξηση των αυτόνομων κρατήσεων στοχεύουν και στην πληροφόρηση ανάπτυξης boutique φιλοσοφίας, γεγονός που φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τους επιχειρηματίες της Κρήτης.

Για να λάβετε την πρόσκλησή σας, εγγραφείτε ως επισκέπτης στο www.hotelshow.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook