Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, η τεράστια αυτή καλλιτέχνιδα αποκάλυψε πως για έξι μήνες δεν είχε χρήματα ούτε για να πληρώσει το ενοίκιό της!

«Υπήρξε περίοδος, κοντά στο 2002, που δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο μου για περίπου έξι μήνες. Δεν έκανα τηλεόραση και ήμουν άνεργη για ολόκληρη καλοκαιρινή περίοδο», εξομολογείται η πρωταγωνίστρια στο περιοδικό «Εγώ Weekly», προσθέτοντας πως τουλάχιστον δεν πείνασε καθώς πάντα υπήρχε ένα πιάτο φαΐ.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, τονίζοντας πως ο πολιτισμός θα είναι ο πρώτος που θα δεχθεί μεγάλο πλήγμα. «Ο πολιτισμός είναι ο χώρος που θα πληγεί πρώτος. Ο κόσμος θα κοιτάξει πρώτα την τροφή και την περίθαλψη και μετά να πάει θέατρο. Με παρηγορεί το γεγονός ότι οι καλές παραστάσεις έχουν πληρότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως και οι ηθοποιοί περνούν δύσκολα: «και οι δικοί μας μισθοί έχουν κατέβει πάρα πολύ. Ένα μεγάλο μέρος των ηθοποιών είναι άνεργοι. Πολλοί από αυτούς έχουν οικογένεια και παιδιά να μεγαλώσουν, καθώς και δάνεια».

Όσο για την απουσία της από την μικρή οθόνη; Η ίδια λέει πως δεν της λείπει η τηλεόραση, αλλά η καλή τηλεόραση!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook