Μία ακόμα προπόνηση στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις κατοχής και τακτική πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου για τον Κισσαμικό.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου από τη Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με το μόνο ερωτηματικό να αποτελεί ο… αντίπαλος. Αν και όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει από την 6η αγωνιστική και ο Κισσαμικός θα μεταβεί στην Καρδίτσα για το ματς με την τοπική Αναγέννηση.

Η ενημέρωση για την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου:

Πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου για την ομάδα μας, που πλέον προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω σε παιχνίδια κατοχής και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση ξανά στην τακτική, στο καθιερωμένο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε.

Οι Λαζαρίδης, Σταθάκης και Κίκε συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα (21/11), αφού δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook