Tο Σάββατο 19/11/2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό καθώς και τον Βουλευτή Ρεθύμνου Ιωάννη Κεφαλογιάννη. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης «συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και ευρύτερα την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Εκτός των άλλων αναφερθήκαμε:
1.         Στην ανάγκη συμμόρφωσης της Κυβέρνησης με τις αποφάσεις του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Χώρας το οποίο έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις των μισθολογικών μας περικοπών που επέβαλλε ο Ν.4093/2012, καταθέτοντας σχετικό αναλυτικό υπόμνημα.
2.         Στην άμεση εφαρμογή του σχεδίου της αναδιάταξης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.
3.         Στην έμπρακτη και ουσιαστική βοήθεια ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την οριστική επίλυση του κτηριακού προβλήματος των κεντρικών Αστυνομικών υπηρεσιών της πόλης του Ρεθύμνου. Απαιτείται η κατασκευή ενός νέου & σύγχρονου Αστυνομικού κτηρίου, σε ελεύθερο χώρο του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, το οποίο θα πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών Υπηρεσιών της πόλης.

   Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ευχάριστο κλίμα. Τόσο ο κ. Υπουργός όσο και ο κ. Κεφαλογιάννης, αναγνώρισαν την σοβαρότητα των προβλημάτων μας και δήλωσαν ότι θα πράξουν ότι καλύτερο μπορούν για την επίλυση αυτών. –

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook