Μια ενδιαφέρουσα βιωματική ημερίδα με θέμα «Προλαμβάνοντας παραβατικές συμπεριφορές και εξαρτήσεις στους εφήβους -ο ρόλος του γονέα» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στις 17:30 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης και στοχεύει  στην ενημέρωση των γονέων μέσα από την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν τη συμπεριφορά των εφήβων και το ρόλο του γονιών.

Οι παραβρισκόμενοι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους αναφορικά  με τους εφήβους και την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών στους ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες και εκπαιδευτικούς του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης κατά την ανοικτή συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016  στις 17:30 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.