Ο Γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα διπλής εορτής: είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, τα Εισόδια της Θεοτόκου, και παράλληλα είναι η ημέρα που γιορτάζουμε και τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.  

Ο ετήσιος εορτασμός της ημέρας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους Έλληνες, νέους και γηραιότερους, να αναγνωρίσουν και να τιμήσουν την σημαντική προσφορά τους στην πατρίδα μας, τόσο σε περιόδους πολέμου όσο και σε περιόδους ειρήνης.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας κρατούν ψηλά το εθνικό φρόνημα σε περιόδους, κατά τις οποίες δοκιμάζονται οι αξίες του Ελληνισμού. Καθημερινά αντιμετωπίζουν περιστατικά πρόκλησης από γείτονες χώρες και ανταποκρίνονται με ψυχραιμία, αποτελεσματικότητα και υψηλό φρόνημα ευθύνης, δίνοντας, προς κάθε κατεύθυνση, σαφές μήνυμα για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και αναδεικνύοντας το υψηλό αξιόμαχό τους.

Η αφοσίωσή τους στο καθήκον και στην υπεράσπιση των εθνικών αξιών και ιδανικών αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε με ομόνοια και ομοψυχία, ώστε να βάλουμε την Ελλάδα ξανά σε πορεία ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας, υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας ιδεώδη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook