Την απόφαση να επιστρέψει στη… δράση το πρωτάθλημα Football League από την 3η αγωνιστική πήρε η διοργανώτρια αρχή, στη συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, ο Κισσαμικός τον Άρη και ο ΑΟ Χανιά θα ταξιδέψει στις Σέρρες για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Παρότι το προηγούμενο διάστημα φαινόταν ορατό το ενδεχόμενο η συνέχεια στο πρωτάθλημα να δοθεί με την 6η αγωνιστική (που είχε προγραμματιστεί για τις 26-27 Νοεμβρίου) τελικά τα μέλη του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής πήραν την απόφαση να γίνει σέντρα από την 3η αγωνιστική.

Ενδεικτικά για το Δ.Σ. της Δευτέρας το sport24.gr αναφέρει τα εξής:

Το πρωτάθλημα της Football League επιστρέφει στη δράση το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11) με την 3η αγωνιστική. Η απαιτούμενη ταμειακή διευκόλυνση, το θέμα της προεδρίας που δεν τέθηκε και η επικείμενη συνέντευξη Τύπου.

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν γίνει στη Football League και βρισκόμαστε στα τέλη Νοεμβρίου. Υπήρξε αρχικά η καθυστέρηση στη σέντρα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας και ακολούθησε νέα διακοπή ύστερα τον εμπρησμό στο σπίτι του τέως πια αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα.

Τα μέλη της διοργανώτριας συνεδρίασαν τη Δευτέρα (21/11) και πήραν την απόφαση να ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/11), με την 3η αγωνιστική και όχι με την 6η, όπως είχε διαρρεύσει ότι ενδεχομένως θα γινόταν.

Βέβαια, για να υπάρξει σέντρα, θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι την Παρασκευή (25/11) το ποσό των 2.700 ευρώ στη διοργανώτρια. Ταμειακή διευκόλυνση, δηλαδή, ώστε να πληρωθούν οι υπάλληλοι της Football League, που είχαν προχωρήσει σε αποχή.