Οριστικά χωρίς τον Βάντερσον θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (26/11, 19:30) στην επανέναρξη του πρωταθλήματος Super League ο Πλατανιάς.

Η Χανιώτικη ομάδα δεν έβγαλε… άκρη ουσιαστικά μετά την επικοινωνία της με τη διοργανώτρια αρχή και την ΕΠΟ αναφορικά με το θέμα του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ, που συμπλήρωσε κάρτες με τον Ηρακλή και αναμενόταν να εκτίσει στο ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο τελικά δεν έγινε στις 19 του μηνός. Ο κανονισμός αφήνει το ελεύθερο ουσιαστικά στις ομάδες να μη στείλουν χαρτί αν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει κάρτες και πρόκειται να εκτίσει την τιμωρία στο αμέσως επόμενο ματς. Ωστόσο στον κανονισμό υπάρχει… κενό αναφορικά με την περίπτωση του αν μεταφέρεται η τιμωρία στο μεθεπόμενο ματς ή ο παίκτης θεωρείται τιμωρημένος στο αναβληθέν παιχνίδι και κατά συνέπεια ο Πλατανιάς δεν θα… ρισκάρει στην περίπτωση του Βάντερσον και δεν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Γιακουμάκης, Μπανανά και Ηλιάδης και η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Η ενημέρωση του Πλατανιά:

Με την ευχή ότι αυτή την εβδομάδα θα παιχτεί ποδόσφαιρο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση (εκτός απροόπτου) του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος δεν είχε στη διάθεσή του στο σημερινό πρόγραμμα, τον Γιακουμάκη (αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση), τον Μπανανά (είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο γόνατο), καθώς και τον Ηλιάδη (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο). Η κατάσταση των τριών παικτών θα εκτιμηθεί και τις επόμενες ημέρες.

Ο Βάντερσον ακολούθησε μέρος του προγράμματος, όμως στη συνέχεια ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε. Πάντως ο Βραζιλιάνος μπακ δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Τσουράκης και Ντεβέσα.

Οσον αφορά στην σημερινή προπόνηση, δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια 5 εναντίον 5 σε μικρούς χώρους, ενώ έγινε και διπλό 9Χ9 στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook