Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Προπονητική Ημερίδα, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων.

Ο Εκπαιδευτής της ΕΠΟ-UEFA κ. Δημήτρη Λιάπη ως κύριος ομιλητής ανέπτυξε θέματα που αφορούσαν τον Προγραμματισμό της Προπόνησης – Προετοιμασία των Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Μεγάλη αποδοχή είχε η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Σαμαριά», με προπονητές απ’ όλη την Κρήτη να δίνουν το παρών και τον νέο τεχνικό του ΑΟΧ Γιάννη Πετράκη να ξεχωρίζει με την παρουσία του.

Ξεκίνησε το σεμινάριο με ένα λεπτό σιγής στην μνήμη του Βαγγέλη Νικολακάκη, που είχε διατελέσει πρόεδρος του Σ.Π.Π. Ν. Χανίων «ο Παγκρήτιος».

Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ .Γ. Βούρβαχης, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού κ.Δ. Λειψάκης και ο Γ. Γραμματέας της Ο.Π.Π.Ε. κ. Β. Πρόκος.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων μετά το τέλος της ημερίδας βράβευσε τον κ. Λιάπη ενώ βεβαιώσεις πήραν και όσοι προπονητές που παραβρέθηκαν εκεί.

\"\"

Οφείλετε να σημειωθεί πώς η αποδοχή και η παρουσία των προπονητών γεμίζει ικανοποίηση τους διοργανωτές, ενώ δίνει και το \’\’στίγμα\’\’ του σύγχρονου προπονητή, ο οποίος πρέπει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να επιμορφώνεται διαρκώς.

Με αιγίδα του Δήμου Χανίων και του Ε.Π.Σ Χανίων τελέστηκε η Προπονητική Ημερίδα.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν και το Flashnews.gr.

Γιώργος Μαυράκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook