Την τέως διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Βενιζελείου, Αγοραστή Μόραλη, για την σημαντική προσφορά της στο νοσοκομείο καθώς επίσης και για τις υψηλού επιστημονικού επιπέδου υπηρεσίες που παρείχε στους ασθενείς, τίμησε η διοίκηση του Βενιζελείου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κατάμεστη  αίθουσα της κεντρικής βιβλιοθήκης του νοσοκομείου. 

Στην εκδήλωση αποδόθηκε τιμητικά το όνομα της κας. Μόραλη σε θάλαμο της Παθολογικής Κλινικής, απόφαση, που είχε πάρει μάλιστα ομόφωνα, το ΔΣ του νοσοκομείου.

Όλοι οι ομιλητές, κατά τις τοποθετήσεις τους, εξήραν το ήθος, την επιστημοσύνη, την εργατικότητα και την συνέπεια της τιμώμενης ιατρού, κατά τα 31 συναπτά έτη, που υπηρετήσε το εθνικό σύστημα υγείας και ειδικότερα το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η ίδια, σε δηλώσεις της στο flashnews.gr, εξέφρασε την χαρά της για το γεγονός ότι εκτιμάται η δουλειά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

 “Αρχικά ένοιωσα έκπληξη για την απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου να με τιμήσει και ομολογώ ότι το θεώρησα λίγο υπερβολικό. Όμως τώρα μπορώ να πω ότι πραγματικά χαίρομαι γιατί εδώ δούλεψα και χαίρομαι που εκτιμάται η δουλειά μου. Δεν λέω προσφορά, γιατί είναι δουλειά”

Την ίδια στιγμή,η κα. Μόραλη, με τη σεμνότητα που την χαρακτηρίζει, τόνισε ότι η αναγνώριση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ήταν αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς μιας πολύ καλής ομάδας ιάτρων, προσθέτοντας παράλληλα ότι “αναδείχθηκε το όποιο κλινικό ταλέντο είχε, επειδή βρέθηκε σε ένα πολύ καλό περιβάλλον” .
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook