Διευκρινίσεις με αφορμή δημοσιεύματα για την πρόσφατη διαφήμιση εξέδωσε ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής : 

«Ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή, ταυτόχρονα με τη μακρά ναυτιλιακή του παρουσία, δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στον ενεργειακό χώρο, αποτελώντας ηγέτιδα δύναμη στην αγορά πετρελαϊκών και λοιπών συναφών ενεργειακών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της  Μεσογείου. Επιπλέον, δραστηριοποιείται στην αγορά του commodity trading.

 Ο Ενεργειακός Όμιλος Χανδρή, με εξαιρετικά δυναμική παρουσία διεθνώς, διαθέτει ένα ευρύ και ισχυρό χαρτοφυλάκιο πελατών και συνεργατών. 

Η NRG TRADING HOUSE A.E. αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης επιχειρηματικής παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, και δραστηριοποιείται στην Εμπορία και Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα, έναν τομέα ζωτικής σημασίας για την ελληνική οικονομία και για τον Έλληνα επιχειρηματία και ιδιώτη. Εισήλθε στην αγορά ενέργειας το 2012 και βρίσκεται ήδη μέσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και μία από τις πλέον αξιόπιστες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Σήμερα, με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εταιρικών πελατών που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με διαρκώς αυξανόμενο μερίδιο στην οικιακή κατανάλωση και στρατηγικές χορηγικές συνεργασίες επεκτείνει τις δραστηριότητες της και σε άλλους κλάδους ενέργειας, όπως είναι η αγορά Προμήθειας Φυσικού Αερίου».