Σημαντική πανευρωπαϊκή διάκριση για την Ελλάδα απέσπασε το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο Διαγωνισμό «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2016», που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε επίσημη τελετή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Συγκεκριμένα, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου απονεμήθηκε βραβείο στην κατηγορία «Special Μentions and Grand Jury Prize» για την πρόταση «Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Τοπικών Προϊόντων».

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, καθώς είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο εθνικό σκέλος του διαγωνισμού, που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το περασμένο καλοκαίρι.

Το βραβείο στην Μπρατισλάβα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και ο Διευθυντής του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δρ. Μιχάλης Καθαράκης.

«Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια διάκριση που επιβεβαιώνει τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας» ανέφερε ο κ. Αλιφιεράκης και τόνισε «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην πρότασή μας, την Περιφέρεια Κρήτης και τα άλλα τρία Επιμελητήρια της Κρήτης για τη στήριξή τους και να καλέσουμε τους επιχειρηματίες – μέλη μας ν’ αξιοποιήσουν τα οφέλη απ’ όλες τις ανταποδοτικές δράσεις που διοργανώνει  συχνά το Επιμελητήριο Ηρακλείου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook