Νέα ανακοίνωση με αφορμή το σπουδαίο παιχνίδι της Πέμπτης (01/12, 19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο Ελλάδας, εξέδωσε ο ΑΟ Χανιά.

Μετά την ενημέρωση για τη διάθεση των εισιτηρίων, τις βραβεύσεις που θα γίνουν και τις προσκλήσεις που θα δοθούν σε μαθητές, σειρά είχε η ανακοίνωση με ευχαριστίες προς τα Χανιώτικα ΜΜΕ και η ενημέρωση για τη διαδικασία διαπίστευσης για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η  Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ με αφορμή τις ανακατατάξεις στο Γραφείο Τύπου της ομάδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Χανιώτες Δημοσιογράφους και τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο των Χανίων για τη στήριξη και την προβολή των δραστηριοτήτων της ομάδας των Χανιωτών φιλάθλων. Παράλληλα ενημερώνει ότι για την είσοδο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19.30 στην έδρα μας -το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων- και ένεκα του μεγάλου ενδιαφέροντος του συγκεκριμένου αγώνα για τους εκπροσώπους του Τύπου, απαιτούνται διαπιστεύσεις που θα δοθούν κατά χρονική προτεραιότητα στους Χανιώτες Δημοσιογράφους  μετά από αποστολή μηνύματος στο email: [email protected] .Το ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να περιέχει ονομαστικά στοιχεία και το μέσο στο οποίο εργάζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook