Σκηνές που τις βλέπουμε σε ταινίες δράσης  εξελίχθηκαν σήμερα, απογευματινές ώρες στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας άνθρωπος πιθανόν κάτοικος της Παρηγοριάς, δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον επιτήδειο που προσποιούμενος τον αστυνομικό τον ενημέρωσε ότι ο γιος του, ο οποίος ζει και πιθανότατα σπουδάζει στο Ηράκλειο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα την ευθύνη του οποίου την είχε ο ίδιος.

Ο… δήθεν αστυνομικός, του είπε, οτι για να “ξεχαστεί” αυτή η υπόθεση να συναντηθούν σε κάποια εκκλησία της Παρηγοριάς και ο πατέρας του παιδιού να του δώσει ένα χρηματικό ποσό.

Ο άνδρας κράτησε την ψυχραιμία του και δεν αποκάλυψε στον δράστη ότι έγινε αντιληπτό σε αυτόν πως πρόκειται περί απάτης, αλλά δέχθηκε να τον συναντήσει ενώ ο ίδιος , κάλεσε εντωμεταξύ την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί από την μεριά τους συμβούλεψαν τον άνδρα να πάει στην συνάντηση ενώ αυτοί είχαν μετατρέψει σε “αστακό” την ευρύτερη περιοχή. Τελικά όταν ο άνδρας παρέδωσε ένα ποσό στον δράστη, αμέσως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν την “εμφάνιση” τους και προχώρησαν στη σύλληψη του απατεώνα.

Ο άνδρας φέρεται να είναι Βουλγαρικής καταγωγής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα προσπάθησε να εξαπατήσει άλλους 7 πολίτες ενώ παραμένει άγνωστο αν αποκόμισε κάποιο χρηματικό ποσό από αυτούς.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook