Στη μέση του δρόμου, μέρα- μεσημέρι, δυο Βούλγαροι κακοποιοί απήγαγαν έναν 80χρονο και τον φόρτωσαν δια της βίας στο αυτοκίνητό τους, με σκοπό να τον ληστέψουν! Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στα Βατερά Λέσβου, αλλά η
θρασύτατη απαγωγή δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν οι δράστες.

Ο άτυχος ηλικιωμένος σύμφωνα με το in.gr, καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, αλλά οι δύο άγνωστοί του άνδρες κινήθηκαν αστραπιαία. Τον επιβίβασαν διά της βίας στο αυτοκίνητό τους, πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Σε μια ερημική τοποθεσία του Πολιχνίτου σταμάτησαν, του άρπαξαν 300 ευρώ και έφυγαν βιαστικά εγκαταλείποντάς τον! Ο 80χρονος βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν τους Βούλγαρους απαγωγείς σε περιοχή της Μυτιλήνης και τους συνέλαβαν.

*** Δυο άλλοι άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι μιας 73χρονης γυναίκας στον Άγιο Νικόλαο Μάνης, σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου. Ακινητοποίησαν το θύμα τους και τη χτύπησαν με κατσαβίδι, για να την αναγκάσουν να τους πει πού έκρυβε τις οικονομίες της! Αφού την τραυμάτισαν ελαφρά, άρπαξαν 360 ευρώ και μερικά κοσμήματα που βρήκαν και εξαφανίστηκαν αφήνοντας την 73χρονη να τρέμει από το σοκ.

Η ηλικιωμένη, μετά την άσχημη περιπέτειά της, διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες. Οι δράστες έσπασαν και μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης μέσα στη νύχτα. Την και ένας κρατώντας το κατσαβίδι την απείλησε για τη ζωή της και προκαλώντας της. Οι δράστες εγκατέλειψαν το θύμα τους τραυματισμένο και σοκαρισμένο και χάθηκαν στη νύχτα με μέσα στο σπίτι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook