Για πρώτη φορά στα Χανιά, διεξάγεται σεμινάριο Συμβούλου Οίνου, με στόχο να εμπλουτίσει τις γνώσεις των επαγγελματιών του χώρου της εστίασης, αλλά και να μυήσει του αχάριους στα μυστικά του κρασιού.

Η ΜΕΜΟ Εκπαιδευτική διεξάγει  ένα ταχύρυθμο σεμινάριο 10 ωρών για Σύμβουλο Οίνου, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης με λίγες γνώσεις στο κρασί που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, νέους που θέλουν να απασχοληθούν  με το service επαγγελματικά και καταναλωτές που θέλουν να μάθουν να εξερευνούν τον κόσμο του κρασιού.

Ο εισηγητής Ιωάννης Γαλανάκης ως Χημικός Μηχανικός του ΕΜΠ, ΚΑΙ διπλωματούχος της WSET Level Award in Wines & Spirits, με την πολυετή του συμβολή ως Σύμβουλος Τεχνολογίας Οίνου, αναλαμβάνει να σας πληροφορήσει για την ιστορία του Αμπελιού και του κρασιού παραδοσιακά, για τα είδη των οίνων καθώς και τις νέες μεθόδους παραγωγής αυτών.

Τελειώνοντας το σεμινάριο ο συμμετέχοντας θα μπορεί να:

  • Περιγράφει τις κατηγορίες των κρασιών
  • Κατανοήσει τους παράγοντες που καθορίζουν το κάθε κρασί
  • Κάνει πράξη τις Αρχές  Σερβιρίσματος κρασιού
  • Κάνει πράξη τις Αρχές Συντήρησης κρασιού
  • Να κάνει Βασική Γευσιγνωσία κρασιών
  • Να κατανοεί και να εφαρμόζει τις Αρχές συνδυασμού φαγητού κρασιού

Το σεμινάριο αυτό προσδίδει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες που παρέχει στην εργασία τόσο αυτού που θα παρακολουθήσει, όσο και της ξενοδοχειακής μονάδας ή του χώρου εστίασης που εργάζεται.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απονεμηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα γίνει οινογευσία παρουσία παραγωγών.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΜΕΜΟ Εκπαιδευτικής, στην Κ.Χιωτάκη 8 & Α.Παπανδρέου και οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε  στο 28210 54002-3 ή στείλτε e-mail στο memo.educ@gmail.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook