Πολύς λόγος γίνεται για το ποιος θα πάρει τη θέση του παρουσιαστή στους \”Νηστικούς Πράκτορες\” μετά την μετακόμισή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Επικρατέστερος, όπως γράφεται στα sites και τα blogs, να μαγειρέψει μαζί με την Ντίνα Νικολάου από το ερχόμενο φθινόπωρο είναι ο ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης, ο οποίος έχει σπουδάσει μαγειρική και γνωρίζει το αντικείμενο πολύ καλά. Μάλιστα, λέγεται πως από την πρώτη στιγμή \”έδεσε\” με την Ντίνα και θεωρείται πλέον σίγουρος για τη θέση.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει το zappit.gr,  η αγωνία για το τηλεοπτικό μέλλον του Θανάση Πάτρα κορυφώνεται… Ο ίδιος δήλωσε στο περιοδικό People: \”Η υποχρέωσή μου αυτήν την στιγμή με τον Ant1 αφορά μόνο στο καλοκαιρινό προϊόν, το Elatte, όσο αυτό κρατήσει. Είναι πιθανό αν δεν μου γίνει άλλη πρόταση, από τα τέλη Σεπτεμβρίου, να είμαι άνεργος.

Η δουλειά μας είναι πάρα πολύ επισφαλής, αλλά εύχομαι και ελπίζω να πάνε πολύ καλά τα πράγματα και να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία. Θα ήθελα να συμμετάσχω στην μεγάλη πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν με τον Γιώργο Παπαδάκη. Θα ήταν πολύ μεγάλη μου τιμή και τεράστια εμπειρία να συνεργαστεί κανείς με ένα άνθρωπο σαν τον Νίκο Παπαδάκη\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook