Την πρόθεση της να σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ΚΕ.Θ.Ε.Α στα Χανιά εξέφρασε η βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κα. Βάλια Βαγιωνάκη, κατά την διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στα γραφεία της μονάδας στα Χανιά, στα πλαίσια προγραμματισμένης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28-11-2016.

Η κα. Βαγιωνάκη είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το προσωπικό,  εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και από εθελοντές για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο οξυμένο στεγαστικό πρόβλημα και την ανάγκη εξεύρεσης νέου χώρου που θα στεγάσει το ΚΕ.Θ.Ε.Α. 

Από τη μεριά του, ο υπεύθυνος συμβουλευτικής του ΚΕ.Θ.Ε.Α στα Χανιά κ. Γιώργος Γαβριλάκης υπογράμμισε την ανάγκη  δημιουργίας ενός δικτύου  για τον συντονισμό των δράσεων, ενημέρωσης και πρόληψης, με άλλους κοινωνικούς φορείς, σε θέματα που αφορούν την  χρήση ουσιών και τις εξαρτήσεις.

Η κα. Βαγιωνάκη  συνεχάρη το προσωπικό τους γονείς και τους εθελοντές για τον δύσκολο αγώνα που κάνουν  και το έργο που επιτελούν  και υποσχέθηκε να βοηθήσει έμπρακτα , τόσο σε κυβερνητικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή στα Χανιά.  

«Με το αγώνα που πραγματοποιείτε  όλοι μαζί  δίνετε καθημερινά μαθήματα αλληλεγγύης σε όλους μας  και γι΄ αυτό  είστε άξιοι συγχαρητήριων» τόνισε μεταξύ άλλων η κα. Βαγιωνάκη, ενώ διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους  του ΚΕΘΕΑ πως η συνεργασία  μαζί τους θα έχει συνέχεια μέχρι να βρεθούν  ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook