Ως μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής του χαρακτήρισε την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ με δήλωσή του αναφέρεται στην τραγωδία της ομάδας της πατρίδας του, αλλά και στον πρώην συμπαίκτη του Γουίλιαν Τιέγκο, που ήταν ανάμεσα στα θύματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά:

«Πρόκειται για μια ασύλληπτη τραγωδία, όχι μόνο για τη Βραζιλία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για όλο τον κόσμο. Εγώ δυστυχώς είχα τον καλό μου φίλο Willian Thiego, ο οποίος βρισκόταν στο αεροπλάνο. Φίλος, σύζυγος, πατέρας, ένας από τους καλύτερους παίκτες με τους οποίους είχα παίξει δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ξέρετε, στην αρχή νόμιζα ότι είναι ψέμα. Οσο όμως περνούσαν οι ώρες και προσπαθώντας να επιβεβαιώσουμε τις λιγοστές πληροφορίες σχεδόν και εγώ και η οικογένειά μου καταρρεύσαμε. Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου. Να μαθαίνεις ότι φίλοι, άνθρωποι με τους οποίους έχουμε μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια, χάθηκαν λίγο πριν από το μεγαλύτερη χαρά της καριέρας τους.

Οσο περνούσαν οι ώρες το μόνο που ευχόμουν ήταν να έχουν σωθεί όσο το δυνατόν περισσότεροι, αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη.

Είναι στιγμές πένθους όχι μόνο για την Βραζιλία, αλλά για όλο τον κόσμο, είτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο, είτε όχι.

Ας προσευχηθούμε για όλους εκείνους που έφυγαν, αλλά και για αυτούς που έμειναν πίσω. Για να τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντέξουν αυτή την απώλεια»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook