Πίσω τους… αφήνουν στον Κισσαμικό το ματς με τον Πανιώνιο που αναβλήθηκε και φαντάζει δύσκολο να διεξαχθεί την Πέμπτη και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό (04/12, 15:00).

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος σε δηλώσεις του μετά τη γνωστοποίηση της αναβολής του αγώνα Κυπέλλου τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στον Πανθρακικό των Κώστα Ανυφαντάκη και Τάκη Διακάκη.

Το σχόλιό του για την αναβολή: «Είναι σαν εβδομάδα πρωταθλήματος, χωρίς να μεσολαβεί το Κύπελλο. Δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα για την ομάδα. Το πρόβλημα για εμάς ουσιαστικά είναι ότι πρέπει να φύγουμε την Πέμπτη το βράδυ, μία ημέρα ακόμα πιο νωρίς, λόγω της απεργίας των πλοίων. Θα ξεκινήσουμε πιο νωρίς να πάμε στην Κομοτηνή, να βρούμε εκεί πέρα γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να ξεκινήσουμε ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό».

Για το ματς που ακολουθεί στην Κομοτηνή: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, γιατί και οι δύο θέλουν βαθμούς. Δεν έχουμε κάνει, ούτε εμείς, ούτε ο Πανθρακικός, καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εμείς ερχόμαστε από δύσκολο πρόγραμμα, όπου παίξαμε με ΟΦΗ, Λαμία και Άρη. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τους δύο, γιατί κι εμείς κι αυτοί θέλουμε τους βαθμούς. Εμείς πρέπει να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα και ότι το να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα είναι στις δυνατότητές μας. Θα πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook