Ο ΑΟ Χανιά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε αλλά δεν μπορούσε να αποφύγει την ήττα από έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός, που έφυγε από τα Περιβόλια με μία άνετη νίκη με 4-0.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν από νωρίς με τον Καμπιάσο (16’) και απλοποίησαν τα πράγματα στο 24’ με το γκολ του Ιντέγε. Το αυτογκόλ του Θεολόγου στο 42’ έστειλε τον Ολυμπιακό στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα τριών γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά το εξαιρετικό γκολ του Πάρντο στο 49’ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη συνέχεια στους παίκτες του Θοδωρη Γκάτζιου.

Οι φάσεις του αγώνα
5’ Μακρινό σουτ του Νικολόπουλου η μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Χουτεσιώτη.
6’ Σουτ του Πάρντο ο Ηρακλής απομακρύνει πάνω από τη γραμμή.
16’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Φιγκέιρας, ο Ιντέγε δεν κατάφερε να σουτάρει, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Καμπιάσο, που με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
20’ Πάσα του Καμπιάσο στον Ιντέγε, που με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αθανασίου.
23’ Σέντρα του Μανθάτη από τα δεξιά, κεφαλιά του Ιντέγε και απομάκρυνση από τον Θεολόγου στη γραμμή.
25’ Εξαιρετική κάθετη πάσα του Μπουχαλάκη στον Φιγκέιρας, που έκανε το γύρισμα την κατάλληλη στιγμή στον Ιντέγε, που με πλασέ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-2.
34’ Πάσα του Καμπιάσο στον Ιντέγε, που έκανε το σουτ για να μπλοκάρει σταθερά ο Αθανασίου.
36’ Μακρινό σουτ του Πάρντο, μπλοκάρει ο Αθανασίου.
37’ Σουτ του Φιγκέιρας από πλάγια θέση αποκρούει σε κόρνερ ο Αθανασίου.
38’ Σουτ του Πάρντο ψηλά άουτ η μπάλα.
39’ Νέα εξαιρετική πάσα του Μπουχαλάκη στον Φιγκέιρας, που μπήκε στην περιοχή και σούταρε, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε εντυπωσιακά.
42’ ΓΚΟΛ: Ο Μάριν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Θεολόγου στην προσπάθειά του να απομακρύνει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αθανασίου (0-3).
45+1’ Σουτ στην κίνηση του Μπουχαλάκη άουτ.
49’ ΓΚΟΛ: Εκπληκτικό γκολ από τον Πάρντο, που απέφυγε τον Ηρακλή και με ασύλληπτο σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Αθανασίου (0-4).
69’ Με ωραία προσπάθεια ο Καρντόσο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν θα… χαρεί το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού ακυρώθηκε ως οφσάιντ λόγω του ότι σύμφωνα με τον α’ βοηθό Βλάσση ο Φιγκέιρας επηρέαζε τη φάση μπροστά από τον Αθανασίου.
72’ Σουτ του Καρντόσο ελάχιστα έξω από την εστία του Αθανασίου η μπάλα.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)
Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου)-Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
4ος διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Μποτία (74’)

ΑΟ Χανιά (Θεόδωρος Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Ηρακλής, Φουρλάνος (71’ Βαρούχας), Γκεμίσης, Μάνιας, Νικολόπουλος (46’ Ντούμος), Λύρας (58’ Σταματής).

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε Λα Μπέγια (77’ Τσιμίκας), Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Μανθάτης (65’ Ανδρούτσος), Μάριν, Πάρντο, Ιντέγε (46’ Καρντόσο).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook