Στα γραφεία της ΚΟΕ πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα πόλο, στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα πόλο, η αυλαία των οποίων ανοίγει εντός του 2017 και στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ειδικότερα, οι κληρώσεις που έγιναν στα γραφεία της ΚΟΕ αφορούν τις διοργανώσεις Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων και Παίδων.

• Η κλήρωση των Νέων ανδρών

Στο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών ο Ν.Ο. Χανίων θα τεθεί αντιμέτωπος στην α’ φάση με αντιπάλους τους Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Ν.Ο. Αγ. Νικολάου σε αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου. Η β’ φάση θα διεξαχθεί 10-12 Μαρτίου και η τελική 28-30 Απριλίου.

• Η κλήρωση του Παιδικού πρωταθλήματος

Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Α.Ο. Πλιτς Πλατς είναι οι αντίπαλοι του ΝΟΧ στην α’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων. Οι αγώνες θα γίνουν 13-15 Ιανουαρίου και στη συνέχεια 31 Μαρτίου-2 Απριλίου, 12-14 Μαΐου και 7-9 Ιουλίου.

• Η κλήρωση του Εφηβικού πρωταθλήματος

Στον Εφηβικό πρωτάθλημα ο ΝΟΧ κληρώθηκε στην α’ φάση (3-5 Φεβρουαρίου) με Ν.Ο. Ρεθύμνου, ΟΦΗ και Ν.Ο. Αγ. Νικολάου. Η β’ προκριματική φάση θα γίνει 5-7 Μαΐου, η γ’ 23-25 Ιουνίου και η τελική 30 Ιουνίου-2 Ιουλίου.

• Η κλήρωση των Νέων γυναικών

Τέλος, για το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, ο ΝΟΧ θα παίξει απέναντι στους Ν.Ο. Ρεθύμνου και ΟΦΗ, 20-22 Ιανουαρίου, ενώ η τελική φάση θα διεξαχθεί 7-9 Απριλίου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook